Afgelastingen

2011-11-13

Afgelasting van wedstrijden moet door de leden zelf in de gaten worden gehouden. Hier volgen een aantal mogelijkheden die je kunt raadplegen. Algehele afgelasting, door de KNVB wordt bekendgemaakt op radio, TV en Teletekst (Klik hier voor teletekst pagina 603 afgelastingen KNVB) en via de website http://www.voetbal.nl . Op deze site is ook alle informatie te verkrijgen over GESTA programma’s, standen enz. In dit geval worden de spelers niet door de wedstrijdsecretaris of leider ingelicht.

GESTA ressorteert onder het district ZUID 1.
Klik hier om de uitleg over A- en B-categorie voor Zuid 1 te lezen

Indien de vereniging zelf een competitie of bekerwedstrijd afgelast dan wordt dit via je leider bekendgemaakt en zal de telefoonlijst worden ingeschakeld.

Alleen de bestuursleden van GESTA hebben contact met de KNVB. Willen jullie je hier s.v.p. aanhouden.

Als een training niet doorgaat laat de trainer dit aan je weten.

Werven nieuwe leden
  Vacature vrijwilliger