AAN - EN AFMELDEN lidmaatschap LET OP ge...

0000-00-00

AAN- EN AFMELDINGEN EN ADRESWIJZIGINGEN

• Aan- en afmeldingen dienen schriftelijk te gebeuren bij het secretariaat.
• U bent lid gedurende een seizoen dat loopt van 1 juni 2016 tot en met 31 mei 2017.
• Afmelden voor het seizoen 2016-2017 dient schriftelijk te geschieden voor  1 mei 2017!
 Na deze datum is RKVV GESTA aan de KNVB contributie verschuldigd en wordt dit aan het desbetreffende lid doorberekend!
• Als men naar een andere club wil overstappen is een overschrijving noodzakelijk welke voor
 15 juni 2017 aangevraagd kan worden. Hierna duurt het langer voordat de overschrijving gerealiseerd kan worden.
• Indien u een wijziging heeft van uw adres, telefoonnummer, mobielnummer en of mailadres graag
 zo snel mogelijk doorgeven aan het secretariaat, via mailadres: info@rkvvgesta.nl of postadres St. Jacobsstraat 1 b-1, 4855 AK  te Galder.

• Aanmelden

klik hier voor het aanmeldingsformulier

Print het formulier uit en lever het in op Sint Jacobsstraat 1b-1  te 4855 AK Galder (brievenbus bij

het dorpshuis) of vul het in en mail het aan info@rkvvgesta.nl