20120428 Bavel C4 - Gesta C1

2012-05-03

Zaterdag 28 april 2012 - Bavel C4 - Gesta C1

Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd voor de C1 op het programma, uit tegen Bavel, en dat is de woonplaats van onze trainer dus we moesten iets laten zien! Het was bovendien de afscheidswedstrijd van onze leider Jos die na zeven jaar het stokje gaat overdragen. De wedstrijd was amper drie minuten oud of Bavel wist de score al te openen doordat de Gesta keeper een voorzet verkeerd beoordeelde 1-0.

Na deze tegenvaller kreeg Gesta iets meer grip op de wedstrijd en kwam ook een paar keer gevaarlijk voor het doel van Bavel maar dat leverde geen treffers op. Bavel was ook een paar keer gevaarlijk , want de 'ingeleende C 1 spelers' drukten door hun spel een opmerkelijke stempel op deze wedstrijd. Het was duidelijk te zien dat zijn een stap hoger spelen en het merendeel van de Bavel aanvallen ging dan ook via die spelers; ook de traptechniek van de laatste man was heel goed en dat zou in de tweede helft zijn uitwerking nog gaan krijgen. De 1-0 stand bleef tot de rust gehandhaafd, dat was op zich een compliment waard voor Gesta.

Na de rust ging Dennis weer op het middenveld spelen dat zorgde natuurlijk weer wel voor wat druk maar na 6 minuten na rust kwam Bavel toch op 2-0 voorsprong. Gesta gaf zich nog niet gewonnen en de aansluitingstreffer kwam op naam van Joep die uitstekend doorging op zijn favoriete kant en de de Bavelgoalie het nakijken gaf.

Na deze treffer was het helaas weer Bavel die uit een vrije trap de 3-1 scoorde. Gesta kreeg daarna toch weer een paar goede kansen op de 3-2 , maar helaas een penalty en een goede vrije trap belandden beiden op de "dwarsligger". Tien minuten voor tijd was het de laatste man die nogmaals zijn traptechniek etaleerde en hij maakte met een vrije trap van zeker 30 meter de  4-1, en dat was tevens de eindstand.

Jongens helaas een tegenvallende tweede seizoenshelft - de meeste ploegen waren aan elkaar gewaagd maar het dubbeltje viel in veel wedstrijden net de verkeerde kant op zullen we maar zeggen.

Rest ons nog Jos en natuurlijk ook Edwin heel hartelijk te bedanken voor het leiderschap de afgelopen jaren. Ook Henk onze vaste vlagger en al de andere "ouders" die ons begeleid en gesteund hebben dit jaar hartelijk bedankt en we zien ook jullie graag volgend seizoen weer terug langs de kant van het veld.

Groetjes Gesta C1

Verslag Gesta jeugd kamp 2016
  Verslag Gestakamp 2015
  Zwartepietenvoetbal 2014