RKVVGesta.nl

KNVB widgets

2012-09-21

Vanaf vandaag is er wat nieuws op de Gesta site te beleven. Op verzoek van leden van onze vereniging die (terecht) klachten hebben over de gebruiksvriendelijkheid van voetbal.nl hebben we gegevens van die site opgenomen op www.rkvvgesta.nl. Dat dan wel weer dankzij de door de KNVB ter beschikking gestelde 'widgets' waarin die informatie te verkrijgen is. En natuurlijk dankzij DerkGommers die dit technisch mogelijk maakte. 

Op het tabblad 'widget' (helemaal rechts bovenaan de pagina) klikken en je komt op een pagina met de widget van de vereniging. Er zijn vervolgens vier knoppen: programma thuis, programma uit, uitslagen, en nieuwtjes van de knvb. 

Op de team pagina's (via tabblad 'teams') vind je de informatie per team. Ook hier weer de vier knoppen: programma thuis, programma uit, uitslagen, en nieuwtjes van de knvb. 

Webmaster RKVV Gesta

 
PS, Let op: vrijwillige wedstrijden staan niet bij de KNVB gegevens. Ook kunnen tijden of data van KNVB wedstrijden gewijzigd zijn of nog niet aan de KNVB gemeld of door hen nog niet ingevoerd zijn. Of het is bij de KNVB gewijzigd maar nog niet op de Gesta site. Dan kan er een verschil zijn tussen de gegevens op de Gesta site en bij de KNVB. Probeer dan na enige tijd nog eens te kijken of het al gelijkgetrokken is. Bij twijfel als je het dringend moet weten informeer je bij je leider hoe het zit. 
  Pupil van de week
  Werven nieuwe leden
  Vacature vrijwilliger
  KNVB widgets
  App nu ook voor Android
  AAN - EN AFMELDEN lidmaatschap LET OP gewijzigd
  Afgelastingen
©2007-2017 Alle rechten voorbehouden | v1.1.3