Digitale vernieuwing

De eerste website van RKVV Gesta heeft na 10 jaar trouwe dienst plaats gemaakt voor een totaal nieuw concept. De nieuwe website zorgt ervoor dat de informatie van jouw club goed te lezen is op alle apparaten van deze tijd.

Probleem gevonden?
Misschien ben je een probleem of fout tegen gekomen op de website. Vervelend, helaas kan dit gebeuren. Natuurlijk willen we dit zo snel mogelijk verhelpen, maar dat kan niet zonder jouw hulp. Omschrijf het probleem in een e-mail naar webmaster@rkvvgesta.nl. Vermeld hierbij ook het type apparaat en browser.

Verdere ontwikkelingen
De website wordt verder uitgebreid en geoptimaliseerd. Hier kun je lezen wat er recentelijk is veranderd:

• 0.3.1 - Postcode gecorrigeerd.
  • 0.3.0 - Verbeterde mogelijkheden voor het delen van bestanden en links op de website.
  • 0.2.3 - Oplossing voor verkeerde week start datum op wedstrijden pagina.
  • 0.2.2 - Teams afgelopen seizoenen zijn niet meer zichtbaar.
  • 0.2.1 - Versie nummer is toegevoegd onderaan de website.
  • 0.2.0 - Groot nieuws carousel met foto's toegevoegd.
  • 0.1.0 - Eerste versie.