2017-06-11

GFW weer grandioos succes.

Net als voorgaande jaren is tijdens het pinksterweekend weer het GFW (GaldersFeestWeekend) gehouden bij sportpark De Leeuwerik in Galder. Het GFW wordt georganiseerd om de kas van voetbalvereniging GESTA te spekken.

Op vrijdagavond is er gestart met een borrel voor alle vrijwilligers en sponsoren van GESTA om ze te danken voor de inzet het afgelopen seizoen. Aansluitend ging in de tent GFW Blends van start. Rave van Fortuin zorgde voor een geweldige sfeer in de feesttent op het voetbalveld. Op zaterdag was het tijd voor GFW Dance waar de jeugd vanuit de wijde omtrek op af kwam. Zelfs het vervoer met de bus vanuit de omliggende dorpen was geregeld door de organisatie van GFW. Op zondagmiddag werd er gestart met een sportieve zeskamp waar maar liefst 28 teams aan deelnamen. Ze werden aangemoedigd door de vele belangstellenden die even een kijkje kwamen nemen op het sportpark. De zondagavond werd traditioneel afgesloten met lokaal muzikaal talent tijdens  GFW Friends. Hier waren veel inwoners van Galder, Strijbeek, Meersel-Dreef en omliggende dorpen op afgekomen waardoor het een grandioos feest werd voor jong en oud.

Het bestuur van voetbalvereniging GESTA wil graag de organisatie van GFW, sponsors, vrijwilligers en bezoekers van harte bedanken voor dit geweldige evenement.
Het was weer geweldig!!

Bestuur RKVV GESTA