Dinsdag 5 februari 2019

RKVV Gesta is op zoek naar...................

scheidsrechters die willen fluiten voor de vereniging.

Op zaterdag of zondag een lekker potje voetballen of voetballen kijken.
Daar beleven heel veel spelers, ouders en liefhebbers van het spelletje bij RKVV Gesta of een club in de regio elk weekend veel plezier aan.
Een vereniging draait niet (lekker) zonder vrijwilligers, zoals leiders, trainers en bestuursleden.
Maar een wedstrijd kan niet gespeeld worden als er geen scheidsrechter is. Onze groep vaste scheidsrechters is niet groot.
Het wordt steeds lastiger om bij het maken van het wedstrijdrooster de wensen van de vrijwillige arbiters in te willigen.

Ben jij iemand die met plezier een wedstrijd in goede banen kan/wil leiden, dan ben je bij RKVV Gesta van harte welkom. Je hoeft daarvoor niet in Galder, Strijbeek of Meerseldreef te wonen en er wordt niet van je verwacht dat je wekelijks komt fluiten. Enkele keren per jaar is ook prima.
Misschien ben jij wel de persoon die ervan kan genieten  dat de leden van RKVV Gesta sportief en met veel plezier hun wedstrijden kunnen spelen of ken je iemand die de vereniging kan helpen.

Laat het de vereniging weten door een berichtje naar wedstrijd@rkvvgesta.nl