alle sponsoren

Wim Dubbelman Fotografie

Maison Belle Epoque

Hoe sponsor worden?

Alle informatie voor sponsoren vind je in ons sponsorplan. Deze kun je raadplegen op onderstaande link.

sponsoracties

• Rabobank clubkascampagne
  • Kerststerrenactie
  • Boodschappentasactie, tijdens elke thuiswedstrijd van Gesta 1 wordt een boodschappentas verloot gesponsord door Albert Heijn Laurijssen uit Chaam. Lootjes worden tijdens de wedstrijd verkocht voor €0,50 per stuk.

kerststerrenactie 2020

Vanwege de huidige beperkingen omtrent het coronavirus vindt RKVV Gesta het niet verantwoord om haar jaarlijkse traditie van de kerststerrenverkoop op de gebruikelijke wijze door te laten gaan.

Toch willen wij de inwoners van Galder, Strijbeek en Meersel-Dreef wel de mogelijkheid geven om kerststerren te kopen en tegelijkertijd de club te steunen. Daarom kunnen de kerststerren dit jaar digitaal worden besteld. Op zaterdag 19 december krijgt iedereen op een afgesproken tijdstip de mogelijkheid deze bij Gesta op te komen halen.

Voor degene die niet in de mogelijkheid zijn om de kerststerren op te halen bij Gesta op 19 december dan zullen de kerststerren uiteraard worden thuis bezorgd. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om per mail een bestelling door te geven dan kan er ook telefonisch een bestelling worden doorgegeven via 076-5611600.

De kerststerren dienen uiterlijk 12 december te zijn besteld via kerststerren@rkvvgesta.nl. Er kunnen dit jaar alleen rode kerststerren worden besteld en is verkoopprijs € 3,50. Alvast bedankt voor uw steun!