NIEUW! Gesta is sinds kort actief op SponsorKliks!

alle sponsoren

Boot Accounts & Belastingadviseurs

Huijbregts Tuinplanten

van Boxel Electro World

Maison Belle Epoque

Bouwbedrijf Balemans

Club van 50

Stal de Roover

Martens bestratingen

NED Personeel

Verlegh Bouwmaterialen

Nassau sneltransport

Hoe sponsor worden?

Alle informatie voor sponsoren vind je in ons sponsorplan. Deze kun je raadplegen op onderstaande link.

sponsoracties

• Rabobank clubkascampagne
  • Kerststerrenactie
  • Boodschappentasactie, tijdens elke thuiswedstrijd van Gesta 1 wordt een boodschappentas verloot gesponsord door Albert Heijn Laurijssen uit Chaam. Lootjes worden tijdens de wedstrijd verkocht voor €0,50 per stuk.

Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan RKVV Gesta, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en RKVV Gesta ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar RKVV Gesta.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je RKVV Gesta ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van RKVV Gesta. Voor jou een kleine moeite, voor RKVV Gesta zijn het directe inkomsten.

Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:

• Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen dus blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.
  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders
  • In de kantine is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
  • Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine.
  • Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje.
  • De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.

Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.