Routebeschrijving

Vanuit de richting Breda/Rotterdam (vanaf de A58)
Neem op knooppunt Galder de afslag Tilburg / Utrecht. Vervolgens neemt u de eerste afslag richting Ulvenhout. Aan het einde van de afrit linksaf, het viaduct over. Op rotonde gaat u linksaf (driekwart) naar de Strijbeekseweg. Meteen na het viaduct over de A58, gaat u rechtsaf, over de Schelebrug richting Galder. Aan het einde, gaat u op de kruising linksaf richting Galder. De weg maakt bij Café  't Knooppunt een bocht naar rechts. U bevindt zich nu in de Sint Jacobsstraat. Net binnen de bebouwde kom vindt u "De Leeuwerik" aan de linkerkant.

Vanuit de richting Antwerpen (vanaf de A58)
Neem op knooppunt Galder de afslag Tilburg / Utrecht. Vervolgens neemt u de eerste afslag richting Ulvenhout. Aan het einde van de afrit linksaf, het viaduct over. Op de rotonde gaat u linksaf (driekwart) naar de Strijbeekseweg. Meteen na het viaduct over de A58, gaat u rechtsaf, over de Schelebrug richting Galder. Aan het einde, gaat u op de kruising linksaf richting Galder. De weg maakt bij Café  't Knooppunt een bocht naar rechts. U bevindt zich nu in de Sint Jacobsstraat. Net binnen de bebouwde kom vindt u "De Leeuwerik" aan de linkerkant.

Vanuit de richting Utrecht (vanaf de A27)
Neem de afslag Antwerpen / Roosendaal en vervolgens afslag 14 richting Ulvenhout. Aan het einde van de afrit linksaf, het viaduct over. Op de rotonde gaat u linksaf (driekwart) naar de Strijbeekseweg. Meteen na het viaduct over de A58, gaat u rechtsaf, over de Schelebrug richting Galder. Aan het einde, gaat u op de kruising linksaf richting Galder. De weg maakt bij Café  't Knooppunt  een bocht naar rechts. U bevindt zich nu in de Sint Jacobsstraat. Net binnen de bebouwde kom vindt u "De Leeuwerik" aan de linkerkant.

Vanuit de richting Tilburg (vanaf de A58)
Neem afslag 14 richting Ulvenhout.Sla aan het einde van de afrit linksaf. Aan het einde van de afrit linksaf, het viaduct over. Op de rotonde gaat u linksaf (driekwart) naar de Strijbeekseweg. Meteen na het viaduct over de A58, gaat u rechtsaf, over de Schelebrug richting Galder. Aan het einde, gaat u op de kruising linksaf richting Galder. De weg maakt bij Café  't Knooppunt  een bocht naar rechts. U bevindt zich nu in de Sint Jacobsstraat. Net binnen de bebouwde kom vindt u "De Leeuwerik" aan de linkerkant.

Vanuit de richting Ettenleur
Kies in Ettenleur richting Rijsbergen. Aangekomen in Rijsbergen de rotonde recht oversteken en de kronkelende weg door het Brabantse landschap blijven volgen. Over een viaduct passeert u de HSL-spoorlijn en de A16. U blijft de weg vervolgen en bereikt de bebouwde kom van Galder. Op het kruispunt gaat u linksaf. U bevindt zich nu in de Sint Jacobsstraat. U vindt "De Leeuwerik" na een kleine kilometer aan de rechterkant.

Vanuit de richting Zundert
Kies in Zundert richting Rijsbergen. Aangekomen in Rijsbergen bij de 2e rotonde rechtsaf. U blijft de kronkelende weg door het Brabantse landschap volgen. Over een viaduct passeert u de HSL-spoorlijn en de A16. U blijft de weg vervolgen en bereikt de bebouwde kom van Galder. Op het kruispunt gaat u linksaf. U bevindt zich nu in de Sint Jacobsstraat. U vindt "De Leeuwerik" na een kleine kilometer aan de rechterkant.