Gesta Admin

Winteractiviteit Gesta jeugd

Zaterdag 18 januari 2020:

Alle jeugdspelers hebben gevoetbald tegen hun ouders, en er was voor iedereen warme chocomel en gluhwein en broodjes knakworst.

Fanatisme spatte eraf ( vooral ook bij de ouders) , kortom een geslaagde middag voor de aanwezigen.

Een aantal sfeerimpressies:

Let op!

Update Corona / COVID-19 virus

De competities voor al onze teams voor het seizoen 2019 – 2020 is geannuleerd wegens het coronavirus. Alle teams zullen dit seizoen dus niet meer trainen en ook geen wedstrijden spelen. Ook evenementen / bijeenkomsten, groot en klein, zullen niet doorgaan.

Update rond versoepeling regels:
De regering heeft vorige week aangekondigd dat de jeugd vanaf 29 april weer voorzichtig mag beginnen met sporten in overleg met de gemeentes. Als wij hier gehoor aan willen geven moeten we een plan van aanpak indienen, eerst goedkeuring krijgen van gemeente en toezicht en controle regelen vanuit de vereniging. Vanaf 11 mei begint de gemeente en de aannemer met groot onderhoud aan de velden. De werkgroep jeugd heeft in overleg met het hoofdbestuur besloten om hier niet aan te beginnen.

Kort samengevat: De trainingen voor dit seizoen zullen niet worden hervat. Vrij trainen op de velden van Gesta is ook niet toegelaten.

Zorg goed voor elkaar.