70-jarig jubileum van Gesta.

Op zaterdag 24 augustus 2019 zal het 70-jarig jubileum gevierd gaan worden.

RKVV Gesta is op 28 augustus 1949 opgericht en bestaat dit jaar alweer 70 jaar.
Dit willen wij als vereniging uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
Alle leden en oud leden zijn op deze dag van harte welkom op deze jubileumviering.
De komende maanden zal er meer informatie gegeven worden omtrent deze feestelijke dag.

Wij hopen u allen graag op zaterdag 24 augustus te verwelkomen.

Jubileum commissie Gesta 70 jaar

Let op!

Update Corona / COVID-19 virus

Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sportclubs dienen vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april hun deuren te sluiten. Deze nieuwe maatregelen betekenen dat het amateurvoetbal (veld en zaalvoetbal) in ieder geval tot en met 6 april niet door zal gaan, en tevens dat alle amateurverenigingen geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten kunnen organiseren. Deze beslissing is bedoeld om de verdere verspreiding van coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. We begrijpen dat het voor de voetballiefhebber erg vervelend is. Maar dit is onbekend terrein, en daar horen soms drastische maatregelen bij. Ons advies is dan ook om hier gehoor aan te geven en als voetbalbranche hetzelfde te doen door niet te trainen en alles te sluiten. De gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop, we hopen op jullie begrip in deze aparte tijden. De komende periode gebruiken we om verder na te denken over de beste oplossing om gezamenlijk de competities alsnog tot een goed einde te brengen.

Zorg goed voor elkaar.