NIEUW!

Gesta is sinds kort actief op SponsorKliks!

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan RKVV Gesta, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en RKVV Gesta ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar RKVV Gesta. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je RKVV Gesta ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van RKVV Gesta. Voor jou een kleine moeite, voor RKVV Gesta zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening vanRKVV Gesta. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert RKVV Gesta hier direct van!

Of… Ga rechtstreeks naar de grote winkels door te klikken op onderstaande logo’s. 

Beleidsplan

RKVV Gesta is een voetbalclub waar plezier hoog in het vaandel staat. Daarnaast willen we gaan voor de hoogst haalbare sportieve prestatie waarbij ieders niveau en ambitie wordt gerespecteerd. Plezier in het voetbal is niet alleen plezier met de bal en je medespelers maar zeker ook het gedrag ten opzichte van iedereen die het mogelijk maakt dat jij kan voetballen. Dus ook richting trainers, leiders en vrijwilligers.

De organisatie bestaat uit het bestuur met daaronder diverse commissies.
Elke commissie bestuurt een onderdeel van de vereniging en doet terugkoppeling aan het bestuur.

Alleen met plezier en respect kunnen we het voetbal leuk houden voor iedereen. Bij een dorpsclub als Gesta maken we samen de club. Het gaat niet alleen om de beste teams maar om het geheel van spelers, trainers, scheidsrechters, grensrechters, leiders, ouders, vrijwilligers en andere betrokkenen.​

een oproep vanuit rkvv gesta

Wekelijks en soms dagelijks zijn er vrijwilligers en bestuursleden in de weer om onze mooie club RKVV Gesta draaiende te houden. Deze vrijwilligers zijn heel erg belangrijk voor de club. Het is jaarlijks een grote klus om hiervoor de juist mensen te vinden. Ook dit jaar.

Voor komend seizoen is Gesta dringend op zoek naar een penningmeester, nog een aantal trainers voor jeugdelftallen, scheidsrechters en een assistent grensrechter voor haar 1ste elftal op zondag. Je hoeft geen binding te hebben met het plaatselijke voetbal om een van deze functies in te vullen, het is een uitgelezen mogelijkheid om te integreren in het verenigingsleven dat ons dorp rijk is.

Heb je interesse? Neem dan telefonisch contact op met Han van den Wijngaart op 06-46463510.

commissies

SPONSORING

Ron Eelman
Han van den Wijngaart

BINGO

Sandra Verbaeten
Romy Voeten
Angela Rovers
Inge Nooren
Esther Huijbregts

GFW

Steven van Dun
Maurice van den Wijngaart

JEUGD

Pim Jochems
Monique Voeten
Arwin Gooijers

ACTIVITEITEN JEUGD

Sven van Dun
Romy Voeten
Jules van Rijsbergen
Frank Dieleman
Joeri Jansen
Patricia Gooijers
Tamara Nooren
Tim van Dun

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn voor Gesta essentieel.

Het is elk jaar weer een grote klus om mensen hiervoor te mobiliseren en het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat elke ouder van een kind hiervoor zijn of haar steentje bij kan dragen.

Vele handen maken licht werk. Ook u kunt een steentje bijdragen aan het voortbestaan van onze vereniging.

Mocht u interesse hebben in een van de onderstaande vacatures, laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Vertrouwenspersoon

RKVV GESTA heeft een vertrouwenspersoon aangesteld. De vertrouwenscontactpersoon is binnen de vereniging het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten.

De vertrouwenscontactpersoon is er voor iedereen binnen de organisatie: sporters, trainers, ouders, bestuurders, etc.

Bij een vertouwenspersoon kun je terecht met vragen, die je niet makkelijk stelt aan je teamleider of een ander. Het kan ook zijn, dat er onvoldoende op je vraag of klacht gereageerd wordt. Het advies is dan ook; snel melden, er over praten en zorgen dat er (vroegtijdig) een einde gemaakt wordt aan een ongewenste situatie zodat dat deze niet verergert en ook herhaling kan worden voorkomen.

In principe is de vertrouwenspersoon er voor incidenten, vermoedens van incidenten en vragen hier om heen, die tussen GESTA-leden of vrijwilligers plaatsvinden of hebben plaatsgevonden binnen de club-activiteiten.
Als je vragen hebt over de manier van omgaan met elkaar binnen de vereniging of jouw team, dan ben je welkom bij de vertrouwenspersoon.
De vertrouwenspersoon heeft een geheimhoudingsplicht.

In bepaalde situaties kan het noodzakelijk zijn om een officiele instantie in te schakelen. Indien nodig kan het het bestuur hierover worden geinformeerd.
Dit zal echter nooit zonder overleg en medeweten van jou gebeuren.

De vertrouwenscontactpersoon bij RKVV GESTA is Marie-Louise van Aert.
Haar telefoonnummer is 06-55862466

Vacatures

Communicatie accommodatie Gemeente

Meer weten?

Wij geven graag meer uitleg. Laat hieronder gerust wat weten.

Jeugdtrainers & Jeugdleiders

Meer weten?

Wij geven graag meer uitleg. Laat hieronder gerust wat weten.

Ochtenddienst op zaterdag

Meer weten?

Wij geven graag meer uitleg. Laat hieronder gerust wat weten.

Scheidsrechters

Wij zijn nog actief op zoek naar scheidsrechters voor zaterdag (jeugd) en zondag (senioren)

Meer weten?

Wij geven graag meer uitleg. Laat hieronder gerust wat weten.

Grensrechter Gesta 1

Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur. Het eerste elftal van RKVV Gesta is een ambitieus team, er ontbreekt nog 1 schakel voor het nieuwe seizoen. We zijn dringend op zoek naar een assistent-scheidsrechter (grensrechter)

Meer weten?

Wij geven graag meer uitleg. Laat hieronder gerust wat weten.

Interesse in een functie?