RKVV Gesta is een voetbalclub waar plezier hoog in het vaandel staat. Daarnaast willen we gaan voor de hoogst haalbare sportieve prestatie waarbij ieders niveau en ambitie wordt gerespecteerd. Plezier in het voetbal is niet alleen plezier met de bal en je medespelers maar zeker ook het gedrag ten opzichte van iedereen die het mogelijk maakt dat jij kan voetballen. Dus ook richting trainers, leiders en vrijwilligers.

De organisatie bestaat uit het bestuur met daaronder diverse commissies.
Elke commissie bestuurt een onderdeel van de vereniging en doet terugkoppeling aan het bestuur.

Alleen met plezier en respect kunnen we het voetbal leuk houden voor iedereen. Bij een dorpsclub als Gesta maken we samen de club. Het gaat niet alleen om de beste teams maar om het geheel van spelers, trainers, scheidsrechters, grensrechters, leiders, ouders, vrijwilligers en andere betrokkenen.‚Äč

JEUGD

Angela Rovers
Inge Nooren
Esther Huijbregts

Vrijwilligers zijn voor Gesta essentieel.

Het is elk jaar weer een grote klus om mensen hiervoor te mobiliseren en het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat elke ouder van een kind hiervoor zijn of haar steentje bij kan dragen.

Vele handen maken licht werk. Ook u kunt een steentje bijdragen aan het voortbestaan van onze vereniging.

Mocht u interesse hebben in een van de onderstaande vacatures, laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

RKVV GESTA heeft een vertrouwenspersoon aangesteld. De vertrouwenscontactpersoon is binnen de vereniging het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten.

De vertrouwenscontactpersoon is er voor iedereen binnen de organisatie: sporters, trainers, ouders, bestuurders, etc.

Bij een vertouwenspersoon kun je terecht met vragen, die je niet makkelijk stelt aan je teamleider of een ander. Het kan ook zijn, dat er onvoldoende op je vraag of klacht gereageerd wordt. Het advies is dan ook; snel melden, er over praten en zorgen dat er (vroegtijdig) een einde gemaakt wordt aan een ongewenste situatie zodat dat deze niet verergert en ook herhaling kan worden voorkomen.

In principe is de vertrouwenspersoon er voor incidenten, vermoedens van incidenten en vragen hier om heen, die tussen GESTA-leden of vrijwilligers plaatsvinden of hebben plaatsgevonden binnen de club-activiteiten.
Als je vragen hebt over de manier van omgaan met elkaar binnen de vereniging of jouw team, dan ben je welkom bij de vertrouwenspersoon.
De vertrouwenspersoon heeft een geheimhoudingsplicht.

In bepaalde situaties kan het noodzakelijk zijn om een officiele instantie in te schakelen. Indien nodig kan het het bestuur hierover worden geinformeerd.
Dit zal echter nooit zonder overleg en medeweten van jou gebeuren.

De vertrouwenscontactpersoon bij RKVV GESTA is Marie-Louise van Aert.
Haar telefoonnummer is 06-55862466

Communicatie accommodatie Gemeente

Jeugdtrainers & Jeugdleiders

Scheidsrechters

Wij zijn nog actief op zoek naar scheidsrechters voor zaterdag (jeugd) en zondag (senioren)

Ochtenddienst op zaterdag

Wij geven graag meer uitleg. Laat hieronder gerust wat weten.

Interesse in een functie?

• Sportpark de Leeuwerik
  • Sint Jacobsstraat 1B