De voetbalvereniging RKVV GESTA, opgericht in augustus 1949, neemt al vele jaren in het West-Brabantse amateurvoetbal een bijzondere plaats in.

RKVV GESTA is ontstaan door een fusie van de verenigingen Vesdo en Diunt, het clubhuis was toen Cafe Christianen. In 1959 verhuisden we met Gesta naar cafe Oud Strijbeek en in 1962 naar de Strijbeekse familie Bax. Maar in 1963 werd eindelijk de eigen accommodatie in Galder betrokken.

We hebben vanaf die tijd verschillende clubhuizen gehad, Cafe van Opstal, Cafe Leijten, Cafe het Wapen van Nieuw Ginneken/ Knooppunt
In 1964 was het eerste jeugdelftal van Gesta een feit. Vanaf 1976 maakte het dameselftal haar intrede.

RKVV GESTA vervult een sociale functie in Galder, Strijbeek en Meersel-Dreef. De huidige locatie aan de Sint Jacobsstraat ligt dan ook midden in het verzorgingsgebied. Deze verandering heeft grote gevolgen gehad op het aantal leden. Zo is de vereniging gegroeid naar een bloeiende club met een groot aantal jeugd, meisjes, dames , seniorenteams.

Ons zondag 1 elftal draait regelmatig mee in de top van de 4e klasse van de KNVB. Sinds enkele jaren beschikt onze vereniging eveneens over damesteams en over meisjesteams in verschillende leeftijdscategorieën.

Kortom een vereniging waar het doordeweeks en in het weekend bruist van de (voetbal)-activiteiten en waar we ons best voor doen om GESTA de club te laten zijn waar iedereen zich thuis voelt.

De clubkleding van Gesta is van het merk Masita. Ons tenue heeft altijd dezelfde kleuren, namelijk een rood shirt, witte broek en rode sokken.

Gesta vindt het belangrijk om op de website en andere communicatiemiddelen, zoals promotiemateriaal leuke voetbalfoto’s te plaatsen.

Mochten leden of ouders hier bezwaren tegen hebben, dan kan dit kenbaar gemaakt worden bij een van de bestuursleden.

Om op een prettige manier met elkaar te kunnen omgaan is het van belang dat er afspraken worden gemaakt waar we elkaar op mogen wijzen. Dit geeft duidelijkheid naar elkaar. Deze gedragscode bevat regels hoe we met elkaar en met de materialen van RKVV Gesta omgaan. Op deze manier kunnen we onze prachtige dorpsclub behouden en zorgen we dat we op een sportieve en respectvolle manier met elkaar omgaan. In het document hieronder vind je een overzicht van de gedragsregels voor spelers, begeleiders en ouders / verzorgers.

Voor alle informatie in verband met de privacy van jou en de verwerking van jouw gegevens verwijzen wij je door naar de privacyverklaring van Gesta op onderstaande link.

• Sportpark de Leeuwerik
  • Sint Jacobsstraat 1B